Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Verhoeven en welkom op mijn site. Hieronder een stukje over wie ik ben en welke ontwikkeling ik zelf heb doorgemaakt. Ik heb gemerkt dat lichaamsbewustzijn me heel erg helpt om bij mezelf te kunnen blijven. Door mijn gevoeligheid heb ik heel lang mijn gevoelsantennes op de buitenwereld gericht waardoor ik erg alert werd. Mijn lichaam kon ik niet meer goed ervaren waardoor er een groot verschil kwam tussen mijn overtuigingen en wat ik eigenlijk voelde. Ik was als het ware een zwevend hoofd in de ruimte:-). Geen contact met de aarde en mijn benen. Rebalancing heeft me laten inzien dat het contact met het lichaam en het diepere voelen terug te vinden is, en dat je het kan herstellen. Het maakt dat je je innerlijk krachtiger gaat voelen. De 3- jarige opleiding tot Rebalancer heb ik gevolgd bij Stichting Opleiding Rebalancing, school voor lichaamswerk & bewustzijn. Daarvoor heb ik mezelf gespecialiseerd in coaching en heb de opleiding master-practitioner NLP met goed gevolg doorlopen.

Het werken met mensen heeft mij altijd gefascineerd. Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening kon ik geen baan vinden in dat werkveld en ben eigenlijk per toeval terecht gekomen in het bankwezen. Na 17 jaar gewerkt daar te hebben gewerkt was het tijd om mijn hart te gaan volgen. Mijn interesse ligt met name hoe je zo authentiek mogelijk in het leven kan staan los van allerlei blokkeringen die je in de loop van je leven hebt opgebouwd. Het ervaren van vrijheid staat hierin centraal.

Ik heb de opleiding Rebalancing gekozen omdat voor mij de fysieke ingang naar de psyche heel erg goed werkt. In het mentale stuk kon ik namelijk alles wel goed pareren maar door stil te staan bij wat ik ervaar in het lichaam bracht vele blokkades en oordelen aan het licht die me in het dagelijks leven hinderden. Door aandachtig hierbij aanwezig te zijn konden veel zaken transformeren naar kwaliteiten die ik al een tijdje kwijt was. Het bracht meer rust en acceptatie van het leven zelf.

Werken met het lichaam brengt je in het hier en nu en is een cadeautje om te ervaren. Geef jezelf dit cadeau en ga met mij op reis naar een meer vrij en authentiek bestaan. In het hier en nu ervaar je die vreugde.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging PRN en de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten. Lidnummer 14.019.
Tevens ben ik aangesloten bij het KAB voor Klacht en Tuchtrecht.

Vergoeding ziektekostenverzekeraar mogelijk voor Rebalancingsessie!
Als u een aanvullende verzekering heeft dan is het mogelijk dat u het gehele bedrag of een gedeelte ervan vergoed kunt krijgen door uw zorgverzekeraar. Hieronder een link van verschillende verzekeraars die vergoeden:

http://cms.vnt-nederland.nl//wp-content/uploads/2016/03/VNT-overzicht-zorgverzekeraars-2016.pdf

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 59868279.

Yvonne

Aanbod

Rebalancing

Als je ondersteuning zoekt is het vaak dat je ergens vanaf wilt. Allerlei onverwerkte zaken van klein of van groot belang

Lees meer

Cursus

Deze cursus bestaat uit 8 dagdelen waarvoor je je afzonderlijk kan inschrijven. De groep start bij minimaal 8 personen.

Lees meer

Meditatie

In de toekomst wil ik actieve meditaties gaan organiseren in groepsverband. Voor meer informatie kunt u alvast contact opnemen

Lees meer

Kindermassage

Kinderen zijn heel puur in hun zijn. In deze maatschappij waarin veel van ze verlangd wordt kan er een disbalans ontstaan.

Lees meer